Spoštovani obiskovalci naše spletne strani

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani

S sodelovanjem z nami in z našo pomočjo in podporo boste napredovali hitreje.

V našem podjetju KLS smo storitveno naravnani podjetje in se maksimalno potrudimo za vsakega kupca. Mi razumemo osredotočenost kupcev na stalno rast kakovosti izdelkov, storitev in pravočasnih dobav. Zato je naša skrb posvečena temu, da so proizvodi, ki vam jih mi dobavljamo, kakovostni, brez reklamacij in pravočasno dobavljeni. Če boste imeli problem z zobatimi, masnimi, signalnimi obroči za zagon motorjev, obroči za pogon vozil ali industrijskimi obroči nas pokličite in mi vam bomo ponudili ustrezno rešitev.

Smo zelo odgovorno družinsko podjetje v lasti družine Strašek in poslujemo po načelih žlahtnega družinskega podjetništva. Povečujemo našo dolgoročno zanesljivost.

Naš cilj ni kratkoročno doseganje dobičkov ampak stalen razvoj ter dolgoročno in strateško sodelovanje z našimi odjemalci in dobavitelji.

Združili smo visoko kakovost proizvodov, pravočasnost dobav, visoko fleksibilnost pri izpolnjevanju posebnih zahtev odjemalcev s cenovno konkurenčnostjo. S konkurenčno ceno naših proizvodov vam nudimo največjo kakovost proizvodov in storitev ter zanesljivost dobav.

Naša poslovna politika sloni na medsebojnem spoštovanju. Prepričani smo, da poslovna politika temelječa na medsebojnem spoštovanju vseh, ki sodelujemo pri določenem proizvodu, lahko prinaša najboljše rezultate.

Bogomir Mirko Strašek,
ustanovitelj

Osnova je samospoštovanje

Že od leta 1974 zagotavljamo:

  • delovna mesta,
  • razvoj in
  • podporo lokalnemu okolju.