Obiskal nas je predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk

24.01.2012
V torek 24. januarja nas je obiskal predsednik države dr. Danilo Türk s sodelavci. Ob lanski podelitvi nagrade Zlata Gazela je pokazal veliko zanimanje za našo družbo. Zato ga je direktor povabil na obisk.

Po razgovoru z vodstvom družbe, ki sta mu prisostvovala predsednik našega nadzornega sveta mag. Božo Lednik in župan občine Ljubno g. Franc Naraločnik, si je v spremstvu svojih sodelavcev ogledal proizvodnjo in se ob tem večkrat ustavil pri posameznih delavcih ter se z njimi pogovarjal.

V izjavi za medije na spletni strani je predsednik KLS Ljubno izpostavil kot družbo, ki je izkazala izjemne poslovne rezultate z lastnim naporom in danes predstavlja enega pomembnih svetovnih proizvajalcev v okviru kompleksne avtomobilske industrije. Poudaril je, da smo v Sloveniji ponosni na te dosežke, ki so rezultat našega znanja, dela in prizadevanja.

V tem je tudi ključ do gospodarskega uspeha Slovenije, saj brez industrijskega jedra razvoja ne bomo imeli celovitega razvoja, je dejal predsednik. Prav KLS Ljubno je po njegovih besedah primer takega razvoja. Kot je pojasnil, je družba uspela kultivirati delo, proizvodnjo in svoj celoten razvoj, s tem pa je dosegla tudi boljše tržne rezultate.

Predsednik je pohvalil tudi izjemno visoko dodano vrednost, ki jo ustvarja podjetje. V jedru tega rezultata so visoka poslovna in delovna etika ter samospoštovanje in spoštovanje drugih. To etično in kulturno jedro je pomembno izhodišče in izkušnja, ki je pomembna za Slovenijo in po kateri bi se lahko zgledovali tudi drugi, je poudaril predsednik.

< Arhiv novic
Dobrodošli

Glavne novosti

  • Mirko Strašek, naš direktor, prejel Red za zasluge
  • Praznovanje 170 milijontega kosa
  • KLS prejel priznanje EY za najuspešnejše družinsko podjetje v Sloveniji 2017
  • Nagrada Strateško partnerstvo s strani skupine Schaeffler

Objava ali povzemanje novic brez pisnega dovoljenja uprave KLS Ljubno d.o.o. ni dovoljeno!