Nagrada Strateško partnerstvo

20.10.2016
Priznanje Strateško partnerstvo s strani skupine Schaeffler

V četrtek, 20.10.2016, smo bili povabljeni na dan dobaviteljev skupine Schaeffler na sedežu našega nemškega odjemalca Schaeffler Group v Herzogenaurachu.

Skupina Schaeffler ima več kot 5.000 proizvodnih dobaviteljev, ki jim dobavljamo proizvode na 74 različnih lokacij po svetu.

Od teh dobaviteljev je 200 strateških dobaviteljev in 90 izmed njih iz 20 držav je bilo povabljenih na letošnji Schaeffler dan dobaviteljev, ki ga organizirajo vsaki dve leti.

KLS je ponovno doletela čast, da smo že tretjič od pričetka sodelovanja s skupino Schaeffler in drugič zapored prejeli posebno priznanje. Od nagrajenih desetih dobaviteljev (5 iz vzhodno Azijskih držav, 4 iz Nemčije in 1 iz Slovenije) smo štirje dobavitelji prejeli najvišje priznanje za Strateško partnerstvo. Nagrada strateško partnerstvo je podeljena tistim podjetjem, ki nenehno, iz leta v leto, izboljšujejo rezultate kakovosti, dobav in stroškovne učinkovitosti, imajo sposobnost razvoja in napredka, so finančno stabilna ter imajo jasno in odgovorno lastništvo ter politiko poslovanja. Kot je bilo omenjeno na koncu obrazložitve nagrade za KLS, je izjemno pomembna tudi naša odličnost v vsakodnevni komunikaciji in odzivnosti.

< Arhiv novic
Dobrodošli

Glavne novosti

  • Mirko Strašek, naš direktor, prejel Red za zasluge
  • Praznovanje 170 milijontega kosa
  • KLS prejel priznanje EY za najuspešnejše družinsko podjetje v Sloveniji 2017
  • Nagrada Strateško partnerstvo s strani skupine Schaeffler

Objava ali povzemanje novic brez pisnega dovoljenja uprave KLS Ljubno d.o.o. ni dovoljeno!